Verjaardagsfeestje

ZapFlits organiseert kant en klare verjaardagsfeestjes in verschillende thema’s. Enkele voorbeelden voor feestjes staan hieronder beschreven. Voor andere thema’s kan ZapFlits een feestje ontwikkelen.

Clownsfeestje

Met clowns kun je lachen, gieren, brullen en heel veel plezier hebben. Precies wat je op een verjaardagsfeestje wil.

Een voorstelling

Clown Zappie komt op het verjaardagsfeestje en speelt een voorstelling.

Duur: Afhankelijk van de voorstelling

Een workshop

Marco geeft een Workshop Clownerie. De kinderen leren hoe je zelf clown kunt spelen. Aan het eind van het verjaardagsfeestje wordt door de kinderen een voorstelling gegeven voor alle ouders/verzorgers.
In de pauze is er mogelijkheid om taart te eten en cadeautjes te geven aan de jarige.

Duur: Minimaal 2 uur

Vraag een offerte aan

Piratenfeestje

We kregen vandaag flessenpost van Kapitein Baard. Piraat Hannes moet zijn verstopte schat ophalen, maar Kapitein Baard vertrouwt hem niet helemaal. Zoals hij, met zijn zware stem, zegt:”Hannes is een banaan!”

Tijdens dit verjaardagsfeestje kunnen de kinderen Hannes helpen om de schat te vinden. Kapitein Baard heeft allerlei opdrachten gemaakt. Lukt het om de schat te vinden? Dan krijgen de kinderen misschien wel een stukje van de schat. Maar niet aan Kapitein Baard vertellen, want anders is Hannes de pineut.

Duur: 60 minuten (Alleen de speurtocht)
Als optie kan het volledige feestje georganiseerd worden met piratentaart, knutselactiviteit en een cadeauzoektocht voor de jarige.

Vraag een offerte aan