ZapFlits is een bedrijf van Marco Kampstra. Avonturen en belevenissen zijn de twee belangrijkste producten.

In 1994 werd Marco bij een workshop clownerie verliefd op de clown. Hij deed daarna curssussen bij onder andere de SKVR in Rotterdam, docenten waren Janpier Knaapen en Siebe Fockens. In Woerden volgde hij bij Het Klooster de cursus clownerie bij Kirsten Lüpke. In de jaren hierna heeft Marco Clown Zappie verder vorm gegeven tot het personage dat hij nu is. Een lieve, eigenwijze, toegankelijke clown die gek is op avontuur.
Marco heeft ook vaak samen opgetreden als clown. Vele jaren heeft hij onderdeel uitgemaakt van het duo Rollo (Hans Holtslag) en Zappie. Zij toerden door het hele land om met veel succes voorstellingen te spelen. Ze zijn bij vele kinderen bekend van het liedje “Hee Hallo, wij zijn Rollo en Zappie, wij zijn clowntjes ja ja.” Menig voorstelling is met dit nummer geopend en werd dan hard meegezongen.

Na de cursussen Clownerie heeft Marco zijn horizon verbreedt en is ook in toneelvoorstellingen voor volwassenen gaan spelen. Zo schitterde hij onder andere in Romeo & Julia (Shakespeare) bij Het Klooster in Woerden en Een Meeuw (Tsjechov) bij de Maasstadspelers in Rotterdam. 

Sinds 2009 is Marco lid van Theatergroep De Realiteit waar hij in vele voorstellingen heeft gespeeld. Onder andere Fear (De Realiteit), Lang en Gelukkig (Don Duyns), Ubu Roi (Alfred Jarry), Woyzeck (Georg Büchner), Snorro (Don Duyns) en Ouderdomsvlekken (Don Duyns).