Clown Zappie

Clown Zappie is een eigenwijze, lieve clown die graag op avontuur gaat. Hij beleeft er dan ook heel veel. Er zijn verschillende opties om met hem mee te gaan. Samen in een voorstelling op avontuur of een klein intiem één op één optreden met bijvoorbeeld het vouwen van een ballon.

Alle voorstellingen kunnen in huiskamer, zaal of theater gespeeld worden.

Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Zappie is verliefd

Bij het lezen van een sprookjesboek ziet Clown Zappie een plaatje van een zeemeermin. Hij is zo verliefd dat hij haar moet vinden. Als hij geen reactie krijgt op zijn flessenpostliefdesbrief gaat hij op zoek in de grote zee. Weet hij haar te vinden met hulp van het publiek en de onderwaterdieren?
Boek nu dit spannende onderwateravontuur met de doorzichtige kwal, een koffervis, een leeggelopen opblaaskrokodil en een schildpad.

Duur: 50 minuten

Een unieke voorstelling! Met echte Zeemeermin!

Een variatie op de voorstelling ‘Zappie is verliefd’ met de echte zeemeermin waar Clown Zappie verliefd op wordt.

Aan het eind van het spannende onderwateravontuur “Zappie is verliefd” vindt hij de zeemeermin, in het echt. Na de voorstelling is er de mogelijkheid om met Zeemeermin Hanna en Clown Zappie te zwemmen in het zwembad.

*Deze variatie op de voorstelling ‘Zappie is verliefd’ is alleen te boeken in een locatie met zwembad.

Duur:
Voorstelling Clown Zappie 45 minuten
Zwemmen met Clown Zappie en Zeemeermin Hanna 30 minuten.

Vraag een offerte aan

Ballonnen Zappie

Clown Zappie is gek op ballonnen. Het leukste zijn die ballonnen die je helemaal op kunt vouwen. Er komen dan de meest verrassende beesten en voorwerpen tevoorschijn. Honden, katten, olifanten, giraffen, krokodillen, paarden, vliegtuigen en nog veel meer behoren tot de mogelijkheden.

Clown Zappie heeft veel ervaring met entertainment aan tafel in restaurants. Gasten gaan met een glimlach en een ballon tevreden weer naar huis.

Duur: Op aanvraag

Vraag een offerte aan

De Piratenschat

Clown Zappie heeft een schatkaart gevonden. Hij heeft hem heel goed bewaard om samen met de kinderen op zoek te gaan naar de schat. Onderweg moeten ze allerlei opdrachten uitvoeren om verder te kunnen op de spannende schattocht. Gaat het lukken om de schat te vinden, zijn piraten eigenlijk wel zo eng, wat gebeurd er als je onderwater een scheetje laat en wat zit er in de schatkist? Allemaal vragen die Zappie in zijn voorstelling tegenkomt.

Duur 45 minuten

Vraag een offerte aan